Image

Olemme Paula Heinosen kouluttamia FLT Ravintovalmentajia®, ravitsemuksen ja terveyden ammattilaisia. Koulutus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille, joka ottaa huomioon ihmisen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.
Image
Image
ANU AHMAJÄRVI
FLT Ravintovalmentaja®, terveydenhoitaja (AMK)
Olen terveydenhuollon ammattilainen, ja työskennellyt pääosin työterveyshuollossa ennaltaehkäisevää työtä tehden. Kiinnostukseni ravitsemuksen ja elämäntapojen vaikutuksista ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin sai alkunsa omaan terveyteeni liittyvistä haasteista, joihin löysin avun ruokavaliomuutoksilla. Ravintovalmentajan työssäni yhdistän funktionaalisen lääketieteen ihmisen kokonaisvaltaisen huomioimisen sekä terveydenhuollon osaamiseni.

Olet Sydämellisesti Tervetullut luokseni ravintovalmennukseen, matkataan yhdessä kohti hyvää oloa sekä terveempää ja energisempää elämää!
Image
SARI POIKOLAINEN
FLT Ravintovalmentaja®
Tieni ravintovalmentajaksi ja ravitsemuksen ammattilaiseksi on kulkenut muutaman mutkan kautta. Olen aiemmalta koulutukseltani MBA ja Tradenomi, ja työkokemukseni olen hankkinut kansainvälisistä suuryrityksistä. Omien ja läheisteni terveyshaasteiden kautta löysin kuitenkin oman intohimoni: terveellisen ravitsemuksen ja sen vaikutukset terveyden saavuttamiseen.

Sydäntäni lähellä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka peruspilareita ovat läheiset ihmissuhteet, tyydytystä antava työ ja energisoiva vapaa-aika.

Teen ravintovalmennusta sydämellä sinun parhaaksesi! Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, etsitään yhdessä sinun hyvinvointiasi tukevat peruspilarit.
 
 

"Funktionaalisessa lääketieteessä ravitsemus on aina keskeisellä sijalla. Ravitsemuksen korjaaminen on välttämätöntä, jotta terveys voi palautua ja pysyä yllä. FLT Ravintovalmentajien® ammattitaitoa ja kokemusta tarvitaan tässä."

Paula Heinonen


Lue lisää funktionaalisesta lääketieteestä ja FLT Ravintovalmentajista®:

paulaheinonen.fi
ravintovalmentajat.fi